Вітаня на день народженя скачать

Вітаня на день народженя

Привітання з днем народження на українській мові.
Тебе я з днем народження вітаю, Добра тобі і щастя я бажаю. Хай янгол-охоронець зберігає, А лихо хай ніколи не чіпає. Завжди щоби хотілось тобі жити І не було хвилини, щоб тужити, Щоб друзі завжди поруч були вірні, А вдома щоб тебе чекали рідні. Щоб ввечері було с ким чай попити І тихо по душам поговорити.

Хотілось би вітати і вітати, Та у віршах всього не написати. Я від душі тобі бажаю вдачі, І очі хай від радості лиш плачуть. Я з днем народження вітаю Та дуже щиро побажаю Здоров’я, щастя і везіння, Натхнення, миру і терпіння. Кохання, спокою, надії, Щоби збулися Ваші мрії, А ще достатку і тепла, Благополуччя і добра. В радісний і світлий День народження хочу побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день повниться веселим і милим відчуттям, гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею! Щастя і радощів у домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі!

Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце! З днем народження вітаю, В щасті жити лиш бажаю. Хай здійсняться всі бажання, Душу гріє хай кохання. Завітає хай достаток, Гроші липнуть хай до п’яток, Ніжність в серце завітає, Успіх хай не забуває. Лише усмішок прекрасних, Днів красивих, добрих, ясних. Хай частіше відкриття, Всі ж печалі — в небуття. Нехай в цей день з твоїх очей Яскрава посмішка не сходить. І промінь сонця кожен день До тебе зранку хай заходить.

І ще хочу я побажать, Збулися щоб всі-всі твої мрії. Тож з днем народження тебе. Любові, щастя, світла й миру! Прийміть від душі наші щирі вітання, Хай збудуться всі Ваші плани й бажання! Життя хай дарує чудові презенти, Яскраві емоції, щастя моменти. Щоб лихо до хати дорогу не знало, А доля Вам радість завжди дарувала! Життя хай дарує чудові моменти, Яскраві емоції, гарні презенти І друзів найкращих, з якими надійно, Людину найближчу, з якою спокійно.

Бажаю знайти я улюблену справу, Робота хай буде для тебе в забаву. Проблеми вирішуй свої на «раз-два», Щоб не закипала твоя голова. Бажаю достатку, щоб «з маслом ікра». Здоров’я міцного, здоров’я ж не гра. І ще побажаю тобі на останок: Хай буде щасливим ну кожний твій ранок! Дозвольте вас сьогодні привітати, Та міцного здоров’я побажати, Відвертих слів і щирого кохання, Безхмарних днів, удачі, процвітання, Щоб в домі було затишно і мило, Щоб вам завжди й усьому таланило, Нехай турботи не завадять жити, Бажаємо щороку молодіти, Хай друзі будуть не лише у свято, Живіть чудово, радісно, багато!

Жінці. Хочу зараз привітати Я тебе з великим святом. Хочу також побажати, Щоб добро прийшло до хати. Щоб була ти завжди мила, Елегантна і красива, Справедлива, терпелива, Ніжна, радісна, щаслива. Ще бадьорості и сили, Щоб кохав тебе твій милий, Були поруч знов і знов Надія, віра і любов. З Днем народження сердечно вас вітаю, Щиро радості і щастя побажаю, І здоров’я щоб міцним було, А життя, як маків цвіт, цвіло! Щоб збувались мрії і бажання, Не втрачались віра, сподівання, Серце радість щедро полонила, Бог давав і розуму, і сили! Дім ваш буде щирим і привітним, І кохання в ньому хай розквітне, Гості за столом і вся рідня, Буде повним, радісним життя!

З днем народження вітаю, Гори щастя вам бажаю. В гаманці щоб були гроші, Друзів вірних та хороших, Мрій, що душу окриляють, Та від стресів позбавляють, Відпочинків цілий рік, Рівних вдачливих доріг. Хай здоров’я тішить вас, Буде міцним, як алмаз!



  • Вітаня на день народженя

  • Вітаня на день народженя
  • Что выбрать: